Thursday, March 14, 2013

5 Poslovne Ideje-vrste.

Pet novih poslovnih ideja profitabilni postojećih i drugdje u svijetu, a mogao možda uspjeti u svom gradu, regiji ili zemlji. Originalnost, kreativnost i mašta je sve što trebate ponekad poduzetnika, kao što smo vidjeli u nastavku. 1. Umjetna stabla.

Neki možda misle da ova ideja nije ništa izvornik, a prodaju se kao plastične biljke, pa čak i drveće "zalijepiti" za dom. I upravo to je bio uključen u početku tvrtka Maker prirode . Posao učinio dobro, ali ju je pronašao u drugom greben zgradi koja ih je učinilo milijunaši. Oni su "čelične art stabla", kao što možete vidjeti, oni stvaraju veliki vizualni utjecaj, pored željenog oblika bez neugodnosti. Njihovi glavni kupci su trgovački centri, muzeji, biblioteke, zoološki vrtovi ... ne zaboravljajući kupaca i urede.

2. Najam lutke.

Tvorac ovog poslovne ideje počeo pregovore s velikim tvrtkama cijena od lutke koja nisu išla na korištenje, a potom iznajmljuju ili prodaju na novootvorenim trgovinama. tvrtka  ludilo Mannequin je osvojio nagradu od Agencije Ministarstvo zaštite okoliša, zahvaljujući svom poslovnom modelu. Njegov glavni posao je najam lutkama koje su prethodno bile korištene od strane velikih tvrtki, ali i prodaju svih vrsta lutke. Slično tome, u svjetlu nastajanju poslovanje kućnih ljubimaca, također prodaju i najam lutke psa sigurno nešto inovativno u tom sektoru. 3. Nešto za 10 €.

Želite li kupiti nešto za samo 10 € ($ 10 u ovom slučaju), i što je to nešto?. Iako se može činiti glupo, kupi nešto ne znajući što ćete dobiti je ono što je dovelo do Store Nešto uspjeti. dar može biti ništa od knjige, narukvica, gadget, igračaka ... . Što ako sam jamčiti da je bez obzira na to je da ste primili će biti vrijedan $ 10 za one koji nisu to koštati. To se ne događa da vam poslati pin :). 4. Vječni život u grebenu.

Kao što možemo vidjeti, smrt je jedna od najprofitabilnijih i sigurno, to je jedini posao da čak i ako krize, neće uspjeti doći do kupaca. Ranije smo govorili o poslovnoj ideji "tuning smrti" . Ovaj put, tvrtka Vječne Grebeni je odluka te osobe kremirani ostaci su dio krajolika grebena u tim stijenama koje se pojavljuju u fotografiju. Naravno ... Zna ljude za kupanje na plaži koja je na pod-vodeni groblju? pet. Stavite kravu u vašem životu.

Prvo je to bio posao nesilica i sada dolazi Mavachamoi , tvrtka koja iznajmljuje li krava, a ne predmet koji vam daje mlijeko, ali kao relaksaciju terapiju za opterećene rukovoditelji i non-rukovoditelji također.  Michael IZOR , kreator ove ideje, švicarski državljanin je uspio dobiti sok ovom poslu, te osigurava da se u 30 dana s kravom, stres nestaje. Osim toga, ona također ima poslovni model kako bi sponzorirati krave .... . ili nešto slično kao što možemo vidjeti, s malo mašte i kreativnosti, bit posluju s idejom. interesa:

search : www.negocios1000.com

No comments:

Post a Comment