Wednesday, March 13, 2013

5 Ideje osobne usluge poslovne za 1%.

Tko su 1%?. 're bogati , ljudi koji su do sada vrlo dobro plaćeni profesionalci i vrtlara, vozači, kuhari, čišćenje ... te su veliki potrošači tvrtki posvećenih luksuza, kao mega-jahte, luksuzne automobile, nakit, pa čak i high-end bicikle. Naravno, 1% postaje sklonije hirovitih i inovativnim uslugama. 

Neki poduzetnici su već stavili na posao nudeći nove usluge za ovaj odaberite kluba. Mi predstaviti neke ideje vezane poslovne usluge milijunaš godina nismo prešli svoj ​​um.

1. Privatni kuhar luksuz pas.

Procjenjuje se da je neki milijunaši potrošiti 4500 € godišnje na svoje kućne ljubimce. Čak je već otvorio prvi hotel za pse, gdje su njihovi vlasnici idu na godišnji odmor, a ostavljajući vaš ljubimac u nekoj vrsti pas-SPA.   Megan Montgomery je prvi poduzetnik koji je zaradio povjerenje ovoj odaberite kluba postavši u Dog kuhar najviši plaćeni New Yorku . Pas na izborniku nudi hranu bez aditiva i bez konzervansa, bogat kalcijem i svim vrstama vitamina za pse kako bi održali svoju vitalnost i ostati zdravi za dugo.

Ovaj poduzetni osigurava da ako pas hranio ispravno, zakon u budućim veterinara za liječenje bolesti, često je vrlo mali.

2. Prerada Butlers.

Luxit.com
Godine 2004 se pojavila prva tvrtka koja je specijalizirana u tim službama. U principu, neki luksuzni hoteli počeo podugovor ove usluge, a onda je počeo da su medicinske sestre u hotelsko osoblje ponuditi ovu luksuznu uslugu. Što je štavljenje batler?. 

Kada žena ili čovjek koji borave u hotelu i odlazi na plaži ili bazenu, možete koristiti ovaj profesionalni da se on / ona tko je stavio krema za sunčanje na vašem tijelu s nježnim i opuštajuće masaže. Cijena za ove usluge varira između 30 i 60 dolara po satu. Redoviti kupac ove usluge je  Jessica Simpson.

3. Gurmanski obrok isporuke.

GM će biti budućnost hrane, ali će vas pojesti. 1% vole druge namirnice, a nemate vremena za pripremu, tako da već postoje tvrtke koje dizajna specifični i personalizirane izbornici , za to odabranim kluba potražnje vegetarijanskoj prehrani, organska hrana, bez glutena, niske kalorijske, niske carb , niske kolesterola, protiv raka, ayurvedska, makrobiotička, itd ...

Osim toga, ove tvrtke poslati na početnom izborniku, pa čak i doručak, tako da za sada, ova poslovna ideja je pokazao vrlo profitabilna.

4. Novac može kupiti ljubav.

Virginija Sweetingham

Virginija Sweetingham stvorio provodadžisanje uslugu za milijunaša, uslugu koja je svjetlosnim godinama ispred onoga što trenutno postoji, toliko, da je ovaj poduzetnik ima još otkriti tajnu kako su kandidati u potrazi za njima povezati s milijunaši. 

Unajmljivanje usluge ovom ženom ima cijenu od 24.000 dolara. Anonimnost svojih klijenata u potpunosti jamčiti i stopa zadovoljstva kupaca je prilično visoka. sve što znam je da je u ovo doba tehnologije i stotine provodadžisanje web stranice, to poduzetnik ne koriste internet kako bi ponudili svoje usluge.

5. Razne usluge za milijunaša

Milijunašica pridružiti Freelance novačenje za određene zadatke u određeno vrijeme. Ako možete dobiti u istoj tvrtki različitih usluga pozivom na isti telefonski broj, to bolje. Trebate poslati hitan paket, napraviti konkretan upravljanje, odaberite haljinu, poduzeti neke dokumente subjekta, virtualni asistent rezervirati hotel, sakriti aferu, dati nešto za svoju ženu, itd ...? Sve je to moguće zahvaljujući nekim tvrtkama koje nude ove usluge kroz paušal ili po pojedinom kolekcije upravljanja.

Seacrh : www.negocios1000.com

No comments:

Post a Comment