Wednesday, March 13, 2013

4 Ideje vrlo profitabilan posao kao jednostavan kao kreativni i briljantan.

Nije sve izmišljeno (unatoč nastupa) i nećemo reinvent točak, a kamoli ga ukrasite kako bi ga više privlačan. Kreativnost i inovativnost je prikazano sljedećim poslovnim idejama koje su nedavno razvili i već prevedena na velike prednosti.  "Re takve jednostavne ideje kao briljantna, luda kao profitabilno , a tih poduzetnika su poznati za napad ili usredotočiti proizvod za javnost u potrebi. Iako neki su složeniji, istina je da većina od njih mi se moglo dogoditi da bilo tko.


1. Sklopivi Cipele za žene prokleto petama.

Mnoge žene shvatiti razlog za uspjeh poslovne ideje . Pretpostavimo da imate noćne izlaske, vjenčanja, itd. ... Ja osobno nikad ne koristi pete, iako je rekao da je nakon nekoliko sati, oni samo demolirali noge. Poduzetnik  Hailey Coleman dizajnirao prokleto pete , cipele dijelove za tim situacijama. Ne zauzimaju puno prostora u svojoj torbi, ali kao što možete vidjeti na fotografiji, dolaze sa svojim vlastitim omota koji izgleda kao torbicu. Oni su elegantne i što je najvažnije, vrlo ugodno. Mnogi novi poduzetnici koji su pokušali na inovacijama s obuće, ali malo su postigli 30.000 € financiranja za početak i više od 100.000 € proširiti na druga tržišta. Za sada, Sjedinjene Američke Države, ove cipele se prodaje kao alva "". 2. Gocycle. I sklopivi električni bicikl.

Već postoje električni bicikli i sklopivi bicikli također postoje, iako Gocycle , vjerojatno prvi električni bicikl, sklopivi što ga čini idealnim za radnike koji mora otići s jedne strane grada na drugi, a kada dođu do tvrtka ne moraju napustiti svoj ​​bicikl vani, zauzima malo prostora u uredu. ima raspon za više od 25 km i puni u samo 3 sata (također ima pedale). Gocycle je tvrtka koja ima 2 godina i već je hit u Velikoj Britaniji. Tvrtka sada nastoji riješiti potražnje u SAD-u, tako da je potraga pod distributera u drugim zemljama. 3. Recompute: Karton računala.

Zabrinuti korištenje nafte-based plastike?. Recompute ima rješenje, to je prvo računalo karton. Oni imaju jednostavnu verziju i deluxe verziji. Ovo računalo cijene u rasponu 200 do 1000 dolara. Znaš što je smiješno?, Prodano. Uspjeh ove tvrtke je zbog Viralization društvenih mreža podržanih snažnim prisustvom na Amazonu. Ovaj izum ne svima ugoditi, jer pretpostavljam da je u raznim tehnološkim sredstvima povećati opasnost od požara biti kartona. Ovo računalo ne radi ništa da se drugi ne može učiniti, ali treba biti vrlo "cool" reći imate računalo na brodu. To bi objasnilo uspjeh prodaje. 4. Skladištenja: Skladištenje .... i oblak .... ali na zemlji.

Drugi primjer poduzetnika koji su uspjeli provesti poslovni model internet poslovanja off-line . Na internetu imamo mogućnost za spremanje datoteka u oblaku, dakle, ne zauzimaju prostor na tvrdom disku i imaju na raspolaganju s bilo koje lokacije ili uređaja. Točno, to je ideja Storage , koja je tvrtka koja će iznajmiti fizički prostor za pohranu vaše stvari, da li namještaj, odjeća, dokumenti, knjige, itd. ... Ako ste mislili da se kreće kući ili se mijenja vrlo redovito, je način ne moraju nositi "uhvatiti u koštac". U vrijeme koje je potrebno vaš nostalgični predmeti prtljage te šalje gdje god idete. Ideja je super, ali izvedba mora biti komplicirano, kao što sam zamisliti to mora biti teško klasificirati "stvari" o osobi za knjige, odjeću ... željeli imati stvari naredio tisuće.

site : iidebisnis.blogspot.com

1 comment:

  1. Odličnu ponudu električnih bicikala možete pronaći na ovom linku pa pogledajte. električni bicikli

    ReplyDelete